• background

    "Ens impliquem en cadascun dels projectes construint relacions de confiança amb els nostres clients".

  • background

    " En Solucions responem als reptes dels nostres clients amb propostes innovadores i excel·lència en el servei ".

  • background

    "Les nostres solucions combinen components software i hardware dels principals fabricants amb serveis propis d'alta qualitat".

  • background

    "Desenvolupem projectes que abasten des del disseny fins a la implantació d’infraestructures tecnològiques adequades a cada model de negoci".

Qui Som

  • Qui som
  • Història
  • Missió i Visió
  • Valors
  • Qui som

    Solucions és una companyia de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) especialitzada en la prestació de serveis de consultoria, integració, formació i externalització.

    Solucions uneix la seva àmplia experiència, el seu coneixement de tots els sectors del mercat i les seves aliances amb els principals fabricants per oferir la millor solució a cada client. Solucions opera amb èxit a Andorra i a Espanya, on ha sabut guanyar-se la confiança dels seus clients per la qualitat dels seus serveis, per la seva implicació en els projectes i per la seva flexibilitat per comprendre’ls i adaptar-se als seus requeriments.

    Solucions és una companyia que inverteix en formació i en R+D+I. En formació, per comptar amb un equip professional altament qualificat, i en R+D+I, per poder oferir eines com Systam, que simplifiquen la gestió de departaments de manteniment i de TI.

  • Història

    Solucions S.A. neix l'any 1991 sent el primer Apple Store d'Andorra, des del qual es desenvolupen diversos projectes de gestió empresarial sobre plataformes Macintosh.

    Durant els anys següents, Solucions desenvolupa la seva cartera de serveis i complementa la seva oferta amb productes dels principals fabricants de software.

    El 1999, Solucions estableix una aliança estratègica amb Sun Microsystems sumant el hardware d’aquest fabricant a la seva oferta, la qual cosa li permet oferir solucions professionals globals per a empreses. D’aquesta manera, s’inicia una nova etapa amb projectes en clients de referencia del Principat.

    Actualment compta amb un equip de professionals altament qualificats i inverteix en R+D+I, la qual cosa l’ha portat a desenvolupar  un projectes innovador i que avui ja es una realitat, SYSTAM.

    El 2004, Solucions acompanya els seus principals clients en els seus processos d’internalització respectius creant per a això Integració Solucions Consulting, SL, amb seu a Barcelona, com a filial del grup i representant a Espanya.

    En l'actualitat, la nostra filial espanyola Integració Solucions Consulting, SL, a passat a nomenar-se SYSTAM TECHNOLOGY EUROPE , S.L. per diversificar la nostra activitat i a l'hora internacionalitzar el programari SYSTAM.

  • Missió i Visió

    Missió

    Som una empresa tecnològica amb més de 30 anys d’experiència i amb referències en els sectors de les finances, les telecomunicacions, l’energia, l’administració pública, la indústria i el comerç.

    Centrem la nostra activitat en la consultoria, l’externalització de serveis, la integració de sistemes i la formació. Establim relacions de llarg termini amb els nostres clients basades en la qualitat dels nostres serveis i en la confiança, i ens comprometem amb els nostres clients en l’increment de la seva competitivitat, fent accessible i rendible l’ús de la tecnologia.

    Visió

    Volem ser una empresa tecnològica de referència, amb presència internacional activa, capdavantera a Andorra, i tenir clients satisfets com a resultat de la perseverança en els nostres valors corporatius.

  • Valors

    Orientació al client i excel·lència en el servei

    Centrem el nostre esforç a satisfer els nostres clients, i per a això comptem amb un equip humà altament qualificat. Persones que construeixen relacions basades en el treball ben fet, aportant solucions innovadores i un suport tècnic excel·lent.

    Confiança

    La flexibilitat i l’adaptabilitat dels nostres serveis a cada client, la qualitat d’aquests i un tracte professional i proper, avalen la confiança que els nostres clients ens dipositen.

    Ètica i responsabilitat social

    Fem negocis d’una manera ètica i amb un horitzó estratègic que transcendeix els interessos econòmics immediats, contribuint al desenvolupament econòmic, mediambiental i social del nostre entorn.

    Innovació

    Promovem la millora contínua i la innovació per aconseguir la màxima qualitat des de criteris de rendibilitat i eficiència.

Solucions i Serveis

  • març 27, 2020
El món empresarial ha canviat i amb ell la manera de gestionar totes les àrees d'una companyia,…
  • març 27, 2020
Les tecnologies de la informació i la comunicació existents en el mercat han de ser correctament…
  • octubre 16, 2019
Systam és un software concebut per mantenir la supervisió i el control en temps real del…
  • octubre 16, 2019
A través del nostre servei de consultoria assessorem altres empreses per aconseguir els seus…
  • octubre 14, 2019
Des del govern de la vostra àrea de TIC fins a la subcontractació d’especialistes, passant per l’…
  • octubre 17, 2019
La innovació tecnològica, com a element que impulsa el canvi a través del coneixement de les …

Contacte

Informació i contacte

ANDORRA  

Av. Bonaventura Armengol 10
Edificio Montclar D251
AD500 - Andorra la Vella
Tel.: +376 805 500
Fax: +376 862 715


ESPAÑA  

C/ Moià 1, 2º
08006 - Barcelona
Tel.: +34 932 413 706
Fax: +34 934 147 036